Affijn het tijdstip in je cyclus maakt dus uit. Een andere oorzaak voor een drogere vagina is de overgang. Er wordt minder oestrogeen geproduceerd en als gevolg daarvan zijn de slijmproducerende cellen in de vagina minder actief. Fyto-oestrogenen (waar we een andere keer op in gaan) en Omega-7-oliën (in je voeding of als supplement) kunnen dan helpen. Tot slot kan er ook nog een onderliggende oorzaak meespelen. Vulvaire vestibulitis (ontstoken vochtklieren een tekort aan bepaalde voedingsstoffen of een infectie. We gaan vandaag niet in op deze oorzaken, maar je kunt de glijmiddelen die we bespreken wel gebruiken om de boel wat te verzachten. Commerciële glijmiddelen hebben nogal wat nadelen.

glijmiddel kokosolie droog. Eigen schuld dikke bult. Ja, sorry, ik heb het ook niet bedacht: richting je volgende menstruatie wordt het slijm steeds minder vloeibaar. Op een gegeven moment worden het zelfs slijmpropjes. Dit is het moment dat bij ons het glijmiddel uit de kast getrokken wordt, want ook al ben je wél opgewonden: je vochtklieren werken niet altijd mee.

En geef toe: dit is wel de ultieme diy. Maar laten we eerst eens bekijken waarom je dat charcoal eigenlijk zou willen, zelf glijmiddel maken. Droge boel, de vagina maakt van nature vocht en slijmstoffen aan. Gelukkig maar, anders piepte het zo bij het fietsen. Er zijn verschillende oorzaken voor een drogere vagina. Zo verschilt de aanmaak van vaginaal vocht en slijm gedurende je cyclus. Je begint natuurlijk met bloed (niet vanuit je vagina maar uit je baarmoeder, duh). Daarna wordt er steeds meer vruchtbaar slijm geproduceerd, tot je vlak voor de eisprong bekant van je stoel glijdt. Het slijm is dan dun en glibberig, je kunt er draden van trekken (dat klinkt misschien een beetje vies maar eerlijk: dit hoor je gewoon te weten als vrouw). Het zijn de dagen van inlegkruisjes en natuurlijke wasdoekjes.

glijmiddel kokosolie

Kokosolie: de gezondste olie op aarde!


We weten inmiddels wat je allemaal niet in je snooch wilt stoppen. Maar tattoo wat als je er wél iets in wilt stoppen en dat niet lukt omdat het een beetje droog is daar beneden? Alle schaamte aan de kant, vandaag maken we glijmiddel! Gut mens, wat verzin je nou weer. Ik was nog bezig met wat minder vaak koken uit een pakje, kom list jij met glijmiddel. Ik geef toe: je moet er wel een beetje een hippie voor zijn. Maar ach, geitenwollensokken zijn lekker warm in de winter.

Kokosolie : de gezondste olie


Als u lijdt aan een darmklachten of gerelateerde onderwerpen te plaatsen van de consumptie van producten die kokosolie, weet je wat je moet doen - raadpleeg uw arts. Tal van voedingsproducten op basis van kokosolie bevatten ook fructanen die zijn gemaakt van een kleine keten van fructose. Fructanen kan ook gastro-intestinale problemen veroorzaken. Individuen die de spijsvertering nood post de consumptie van dergelijke voedingsmiddelen vaak ook reageren op broccoli, knoflook, uien, tarwe, en spruitjes. Bepaalde verbindingen genaamd sulfieten aanwezig in gedroogde kokosnoot (indien niet in kokosolie) die ook spijsverteringsproblemen veroorzaken. De beste oplossing zou kunnen zijn om alle vormen van kokosnoot elimineren uit je dieet en kijk of de symptomen verbeteren. Zo niet, een bezoek aan uw arts. Allergieën, hoewel niet zo wijdverspreid, zoals andere vormen van allergieën, kokosolie doet allergieën veroorzaken als men gevoelig voor. Enkele van de allergische reacties zijn misselijkheid, huiduitslag, eczeem, netelroos, braken en anafylaxie (een dodelijke noodsituatie die moeilijke ademhaling gaat).

De laurinezuur in coconut meestal helpt bij het doden van de acne veroorzakende bacteriën. Maar dit is in het geval van de huid, dat is niet erg vettig. Zo niet, dan kan een probleem zijn. Wat u kunt doen in plaats daarvan is het gebruik van kokosolie als drager olie. Gebruik andere huidvriendelijke essentiële oliën, samen met kokosolie, om hulp te krijgen van acne. Hoog cholesterolgehalte, per een rapport van de harvard Medical School, kan kokosolie niet zo gezond als andere plantaardige oliën (zoals olijfolie of sojaolie) met betrekking tot het cholesterolgehalte (1) zijn.

Hoewel kokosolie kan verhogen goede cholesterol, kan het niet de voorkeur aan andere gezonde plantaardige oliën. De stijging van de kokosolie intake was gekoppeld aan een stijging van de totale cholesterolgehalte evenals die van ldl (het slechte cholesterol) (2). Het verzadigde vet in kokosolie is hoger dan andere vetten of oliën (boter of olijfolie) cursus (3). En het is gebleken dat een hoge mate van verzadigd vet leidt tot een toename van de slechte cholesterol, die uiteindelijk kan leiden tot gezondheidsproblemen complicaties. Personen met fructosemalabsorptie zijn bijzonder gevoelig voor dit. Dit is in feite als iemand moeite heeft met het absorberen van fructose, waardoor spijsvertering problemen - met inbegrip van darmproblemen. Hoewel kokosolie niet fructose, alle andere producten gemaakt van het te doen.

50 toepassingen van kokosolie

Kan kokosolie diarree veroorzaken? Nou, kokosolie wordt meestal oraal in te nemen om te vechten interne bacteriële infectie. Dit proces van de bacteriën vernietigen kan leiden tot bepaalde korte termijn bijwerkingen. En een van hen is diarree. Er zouden andere gerelateerde symptomen te zijn. Om de symptomen te minimaliseren, moet u eerst de olie verbruiken in kleinere hoeveelheden - en geleidelijk werk je weg omhoog naar de benodigde hoeveelheid. Acne Breakout, dit is meer rituals waarschijnlijk gebeuren met mensen met overmatig vette huid.

Kokosolie ; de vette slankmaker

Vandaar dat het behoort hoger op de voordelen. En het komt met bijna geen bijwerkingen. Maar de commerciële kokosolie (die de meeste van laser ons gebruiken, eventueel) is de verwerkte variant. Het heeft bepaalde bijwerkingen. Een aantal van deze omvatten gewichtstoename en een toename van de slechte cholesterol. In de volgende regels, gaan we uit te breiden op deze bijwerkingen. Bijwerkingen van kokosolie, er zijn ook mogelijke negatieve kokosolie bijwerkingen die we nog niet wist over. Bekijk enkele van de verrassende bijwerkingen van het innemen van kokosolie.

Het grootste deel van de voordelen ervan kan worden toegeschreven aan het midden-keten vetzuren (mcfa die ook de gezonde vetten worden genoemd. De reden hiervoor is, mcfas zijn makkelijker te verteren en zijn niet gemakkelijk opgeslagen als vet. Ze bezitten ook antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. De voordelen zijn talrijk - rechtstreeks vanuit het verbeteren van gezondheid van het hart op de bevordering van de nierfunctie, de verbetering van het zenuwstelsel naar de lever te beschermen tegen dodelijke aandoeningen, deze olie doet wonderen. Maar wat is tattoo niet wat we zijn hier om over te praten, zijn wij? Maar dit aspect vereist duidelijkheid. Kokosolie is beschikbaar in de markt in twee vormen - virgin kokosolie, en het commerciële kokosolie. Virgin kokosolie is de zuiverste vorm van de olie. Het is niet verwerkt.

Glijmiddel gebruiken en zwanger

Het is inderdaad onverwacht - om zelfs maar te weten dat kokosolie heeft bijwerkingen. En soms, kunnen de jaar bijwerkingen gevaarlijk worden. Dat is de reden waarom weten over hen is van vitaal belang. Houd het lezen van een aantal van de onverwachte bijwerkingen van kokosolie te leren kennen. Maar voordat dat, laten we eens een blik op de voordelen ervan. Kokosolie voordelen - a brief, praat over kokosolie, en de voordelen ervan zijn wat pop in onze geest. In feite zijn er meer dan.500 studies die de healthfulness van kokosolie te bewijzen.

Glijmiddel kokosolie
Rated 4/5 based on 588 reviews