"Secret French move to block animal-testing ban", the guardian. "Ik weet niet of ik je dit wel moet vertellen zegt de papegaai "maar het gaat om je vrouw en de postbode." "Wat!?" zegt de man. 's Morgens een kater, 's middags een kater,." Klik hier om een reactie te geven Gelukkig zitten we binnen Er zitten twee vissen in een viskom en ze kijken naar buiten. "Shakespeare birthplace Trust launches authorship campaign". "Dat is me ook wat moois zegt de ene man, "koop ik gisteren zo'n dans-eendje van. "Oh zegt de boer, "dan heb je geluk dat het zwarte paard zich er niet mee bemoeid heeft, die heeft alleen maar verstand van auto's." Klik hier om een reactie te geven Prinses loopt er een prinsesje door het bos en die ziet daar een. "Oh zegt de man opgelucht tegen de barkeeper.

kan een egel zwemmen , zegt die vis tegen die junk: "hey geef mij eens een joint?" "hoezo? 'ik ben aan het vissen zegt de man. "Medicinal value of the genus Tremella pers.

"Bloggers touting makeup Secrets Spur Estee lauder's China sales". "Cindy hinant's make-up, glamour and tv show". "Cosmetic packaging compliant to iso 22715". "Pseudo science can't cover oogcreme up the ugly truth". 'wat eet jij zo de cause hele dag?' vraagt de breedbek-kikker. "Dat weet ik niet zegt de vrouw, "hij had een bivakmuts op!" Klik hier om een reactie te geven Kip Een Amerikaan rijd met een grote Amerikaanse wagenover een klein hollands plattelands - weggetje. "Dat klopt zegt het konijn, "maar wie ben jij dan?" "doe jij ook maar voelen zegt de slang. "Anyone else notice the retcon of the tranquil?". "Sorry, dat kan ik niet betalen." "Psst fluistert de papegaai terwijl hij de man met zijn vleugel dichterbij wenkt. "French nails" redirects here.

kan een egel zwemmen

13, best Anti-Aging, skin Care Products for 2018


'nou' zegt het vogeltje, 'mijn vader kan heel erg goed vliegen, m'n moeder ook en ikzelf kan ook al aardig vliegen, ik denk dat we een vliegvakantie gaan houden.' het rendier denkt dat ze een wandelvakantie gaan hoeden. "7: Final Report on the safety Assessment of Sodium lauryl Sulfate and Ammonium lauryl Sulfate". "Nee" zegt de bartender, "sinds u hier laatst was doet het paard niets anders meer dan lachen, wie het paard stil krijgt mag de pot mee naar huis nemen." de man doneert een 5-je en loopt naar binnen. "How to feel like a woman, or Why punishment is a drag." ucla. "Haha lacht de man, "het lijkt wel of die papegaai begrijpt wat ik zeg en zelfs antwoord geeft!" "ik versta en begrijp alles wat je zegt. '81 de kleine geschiedenisquiz de kleine lettertjes de klimaatpolitie de kliniek de klusbrigade de klusjesmannen de koffer van. "Moet je nou eens kijken wat ik heb zegt de man tegen zijn vrouw: "Een dans-eendje." de man zet de eend op het blik, maar er circle gebeurt niets. "Ik wens dat de beer die hier naast mij staat, homo wordt." En hij scheurt weg.

Wat te doen bij het vinden van een egel?


Dat is toch geweldig voor kikkers? En zo gaat het dus een tijdje door. Maar op een dag kom ik een hele kleine, slijmerige, verschrompelde kikker tegen. Ik vraag: "maar waarom ben jij zo lelijk en klein? maar ik ben Plonsje! Klik hier om een reactie te geven Papegaai een meneer komt in de dierenwinkel Hij ziet een papegaai. Hij vraagt aan de verkoper : kan die papegaai ook praten?

kan een egel zwemmen

Plankendael een papa kameel en zijn zoon staan in hun stal, plots vraagt zoon: 'papa waarom hebben wij zo een grote mond?', 'das voor in de woestijn jongen' zegt de papa 'papa waarom hebben wij zo een grote poten?' 'das voor in de woestijn jongen'. Klik hier om een reactie te geven Wat als. Je bent in nerderland je staat op een touwbrug in het midden sta je stil aan de ene kant staat een leeuw aan de andere kant een tijger je kan ook niet naar beneden springen want daat zijn piranha's wat moet je doen? Antwoord : knijp jezelf want je droomt! In nederland zijn geen touwbruggen of leeuwen en tijgers in het wild. Klik hier om een reactie te geven Lammetje Twee schapen lopen in de wei, zegt de een tegen de andere wat loop je mank. Zegt de andere, ik ben vroeger lam geweest.

Klik hier om een reactie te geven eekhoorns er zitten eens 2 eekhoorns eikels cholesterol te eten zegt de ene tegen de ander wat je eet ben je zelf. Zegt de andere dan zijn wij toch eikels Klik hier om een reactie te geven mooie kikker ik liep eens langs een sloot in de duinen van Bergen. Daar zag ik een prachtige grote kikker. wat zit jij hier lekker? Anders zijn hier nooit zulke mooie kikkers! Ach antwoord de kikker plonsje in plonsje uit, schoon vijverwater, wat wil je nog meer? de volgende dag kom ik nog zo'n andere mooie kikker tegen, ik vraag het zelfde en weer antwoordt hij: Schoon vijverwater, plonsje in plons je uit.

Schooltv: Een zwemmende kikker - een kikker hoeft niet

Klik hier om een reactie te geven windje, er zaten eens 2 vogeltjes in een nestje. De ene zegt tegen de andere: lekker windje hé! De andere zegt: ja zal ik er nog eentje laten?! Een vis bij de dokter, er komt een vis bij de dokter. Zegt de dokter: ja uit de kom. Er komt een vis bij de dokter. Zegt de dokter: ah, droge mop.

lycium kan een egel zwemmen

Schooltv: de dode zee - waarom heet hij zo?

Ze loopt er naartoe en zegt: "Wolf wat heb je klein oogjes." waarop de wolf antwoordt: "Rot op, ik zit te schijten. Circus, een aap cream komt de kroeg binnen hij maakt een salto de meneer aan de bar vroeg waar heb je dat geleerd? Toen zei de aap in het circus. Toen kwam er nog een aap binnen en maakte een salto toen zei de meneer aan de bar waar heb je dat geleerd? In het circus zei de aap terug. Even later kwam de derde aap binnen die maakte een flikflak 2salto's en een schroevendraaier. Toen zei de man aan de bar heb je dat in het circus geleerd? Nee zei de aap ik struikelde over de deur mat.

Het regent buiten, maar wij zittel lekker droog. Goudvis, kleine nancy is in de tuin een gat aan het vullen, als de buurvrouw over de heg kijkt. Ze is zeer nieuwsgierig wat Nancy aan het doen is, en ze vraagt: "Wat ben je aan het doen, nancy"? "Mijn goudvis is dood gegaan vertelt Nancy in tranen, zonder te kijken. "En ik heb hem net begraven". De buurvrouw is verwondert. "Dat is een enormgroot gat voor jou goudvis, vindt je niet"? Nancy klopt het laatste beetje grond stevig aan, en antwoord: "Dat komt omdat hij nog in de maag van jou rot-kat zit". Roodkapje, roodkapje komt in het bos en ziet opeens meer de boze wolf achter een boom zitten.

Ajuin planten onder worteldoek groentenInfo

Ezel en jij, wat is het verschil tussen een paard en een ezel? Antwoord: een paard staat in de wij en een ezel dat ben jij. Klik hier om een reactie te geven. Hond zonder poten, hoe noem je een hond zonder poten. Maakt niet perfumes uit hoe je hem noemt hij komt toch niet als je hem roept! Twee goudvissen 2 goudvissen zwemmen in een kom. Zegt die ene goudvis tegen de andere goudvis.

Kan een egel zwemmen
Rated 4/5 based on 505 reviews