Met haar 38 jaar, was ze 5 jaar geleden opgeklommen tot partner bij het grote advocatenkantoor in lausanne waar geoffrey de scepter zwaaide. Veertien jaar geleden was ze bij zijn prestigieuze advocaten kantoor aangenomen. Katharina en geoffrey waren toen nog bij elkaar. Ook toen ze hier pas werkte vroeg geoffrey haar om af en toe op zijn kind te passen. Alex, het verlegen jongetje van 10 dat ze in een teruggetrokken puisterige puber had zien veranderen. Toen Katharina een contract kon krijgen bij een balletgroep in Amerika, werd het een scheiding van tafel en bed. Geoffrey regelde het zo dat Alex met zijn moeder vertrok. Hij vond een kind maar lastig.

waar zit goede handel in hebt. Ze keek hem.

Geen probleem, je kunt op mij rekenen. Geoffrey bromde goedkeurend en hield zijn leren tas open. Jij kunt hem vast overtuigen om iets met zijn leven te gaan doen. Ik regelde al een plaats op de universiteit en een repetitor voor zijn rechtenstudie. Ik zal het proberen. Voorzichtig liet voor hij het dossier in zijn tas glijden. Is je zoon er al? Hij komt morgen vroeg in Genève aan. De jongen kan de trein naar lausanne nemen. Als jij hem daar van het station kunt ophalen ik stuur hem wel een berichtje je hebt toch die rode X3?

waar zit goede handel in

Vvjuni2013 by crv uitgeverij/crv publishers - issuu


Ze hoorde een products lichte aarzeling in zijn stem. Nieuwsgierig wat geoffrey nu weer had, liep ze naar zijn kamer. Hij stond op het punt om met een dik dossier te vertrekken en keek haar nauwelijks aan. Kan jij Alex onder huisje je hoede nemen? Ik had hem beloofd om dit weekend met hem naar Verbier gaan, maar dat kan nu niet. Hij tikte op het dossier. Kreeg net een uitnodiging voor een seminar.

Wat is goede handel op dit moment?


Sanne ziet dat het tapijt vies is en dat ze moet stofzuigen. Ze schopt de nodige troep aan de kant en stofzuigt het midden van de kamer. Dan zuigt ze een stapel naaipatronen op en besluit boos dat ze nodig onder haar bed moet opruimen. Tegen de tijd dat haar moeder roept voor het eten is haar kamer een slagveld en dwarrelt het stof vrolijk in het rond. Sanne maakt ondertussen elke vierkante centimeter onder haar bed schoon. Dan bedenkt ze zich de kwestie van de kast nog. Tot half 2 die nacht vouwt Sanne topjes op met de boondock saints titelsong op repeat. Ze kijkt in de spiegel en ziet dat ze haar wenkbrauwen moet epileren.

waar zit goede handel in

Gelukkig kwam net de buurman uit anti mijn straat langs en die heeft de doos keurig bij mijn voordeur afgeleverd. Op de een of andere manier lopen dit soort fiasco's akelig vaak goed. Mirmans 9) nietsvermoedend zit Sanne achter pukkels haar laptop muziek te luisteren, solitaire te spelen, te chatten en te surfen op 16 forums tegelijk. Ze staat op om haar mok weereens te vullen met thee en realiseert zich dan dat ze haar waterkoker niet kan vinden onder een berg rokken en pantykousjes die voortdurend uit de kast vallen. Binnen 5 minuten begint ze met puinruimen en brengt een lading wasgoed naar de badkamer waar haar moeder 3 trommels mee vol krijgt. Ze neemt zich voor om haar kast op te ruimen.

Als ze terug komt valt haar oog op de tv die al de hele tijd aanstaat en ze gaat zitten kijken naar een intens oninteressante tekenfilm. Eigenlijk heeft ze zin in thee. 10 minuten lang weegt ze de voordelen van thee af tegen de nadelen van het opstaan om water te koken. Uiteindelijk gaat ze toch veel te veel water koken voor 1 mok en kiest ze een smaakje uit de 23 halflege doosjes kruidenthee. Als de thee klaar is realiseert ze zich dat ze zin heeft in chocola en dat ze het niet in huis heeft. Onmiddelijk stapt ze op de fiets om het te halen. Terug met de chocola is de thee natuurlijk koud.

William Shakespeare - wikipedia


Hij had de meest geweldige inzichten maar omdat niemand hem serieus nam werd hij voor gek verklaard. Uiteindelijk heeft iemand eens goed de tijd genomen om te kijken naar zijn ideeen en heeft hij een heel nieuw gebied in de wetenschap blootgelegd. Einstein zei altijd dat zijn vermogen om ze geweldig te dromen hem zo ver heeft gebracht. En Add'er zijnde kunnen we dromen als geen ander. Niet dat ik (of de meesten van ons) nou een potentiele einstein ben. Maar het toont wel aan dat het hebben van add(h)d nou ook weer niet het einde van de wereld.

Gast 8) ik was een keer op de fiets naar de supermarkt gegaan. In de winkel zag ik eigenlijk dat ik veel meer nodig had dan waar ik voor kwam. Ik ging er zelfs een mandje voor halen. Buiten aangekomen met de boodschappen in een grote kartonnen doos was mijn auto weg. Ik al mopperend op mezelf de hoek omgelopen omdat ik dacht vergeten te zijn dat ik hem daar had geparkeerd. Shit, ik was op de fiets. Stom, o, wat stom, helemaal vergeten.

Meer overlockuitleg, waar moet

Ik zet altijd de wekker van m'n telefoon, gelukkig kan ik een willekeurige beltoon instellen als wekker, dus word ik elke ochtend met een gezellig deuntje wakker superbli 7) Einstein had add wisten jullie dat? Als Add'er zie je de verbanden tussen situaties enz. De meesten van ons kunnen plots in films al voorspellen, zinnen van anderen afmaken, intenties van anderen doorzien, haarfijn aanvoelen wat er moet gebeuren en problemen oplossen. Einstein leerde pas op z'n vijfde praten, is voor dom, traag en gek versleten. De man kon nog niet eens de dop op een tube tandpasta draaien! Men zei altijd dat het noooooit wat met hem zou worden! De goede man is zelfs een groot deel van leven depressief geweest. Dit alles terwijl hij lichaam met de meest geweldige ideeen rond liep!

waar zit goede handel in

Een eigen webshop starten, waar

Alle prikkels kwamen binnen, alles op straat was een aanslag op mijn geest. Ik heb het kunnen verbloemen door mijn enthousiasme, maar het speelde elke dag. Ik weet nu wat het is en begin langzaam te vertrouwen dat de hoeveelheid stress en prikkels die op me afkomen niet fataal kunnen zijn. Maar ik geef toe dat ik dit moeilijk vind. Nees 5) 's avonds laat en 's nachts kan ik zo genieten van de rust om me heen, wanneer ik dan in mn eigen tempo gewoon lekker allerlei dingetjes kan doen die overdag zijn blijven liggen. Heb ik opeens uren achtereen de tijd, zonder dat ik moet rennen om op tijd op de school te zijn van mn jongste, of afspraken, geen telefoon die gaat als t niet uitkomt (en ik veel te nieuwsgierig ben om m te laten bellen niemand. Dan is t dus vaak wel 2 uur en soms zelfs nog later, dat mn ogen zwaar worden en ik eigenlijk gedwongen wordt om naar bed te gaan. Gast 6) ik gebruik m'n wekker al jaren niet meer, hoe hebben ze het ook ooit kunnen verzinnen, het meest irritante geluid waarmee je wakker wilt worden Het maakt je ochtendhumeur er niet veel beter op in ieder geval.

Heb vaak het gevoel dat ik tegen de stroom op moet zwemmen (alsof ik zalm ben). Ik heb net een week deze diagnose en krijg nu al het gevoel uit mijn hoofdhuid omgeving dat ik nu weet wat het is en ik niet meer mag zeuren. Mijn vriend vindt bijvoorbeeld dat ik maar wat ruggegraat moet tonen en moet vechten tegen deze stoornis. (Mag ik misschien eerst wennen dat na al die jaren eindelijk een beetje licht schijnt in de duisternis). Mira 3) Bij mij betekende add dat ik iemand thuis kreeg van psychiatrische thuiszorg, zij is alles in kaart aan het brengen en probeert intussen orde in mijn chaos aan te brengen, zij kijkt of ik recht heb op iemand die me helpt het huis. Gast 4) Mijn leven wordt nog steeds geregeld door angst. Door de grote angst voor de grote buitenwereld en de altijd maar 'moet'maatschappij die altijd in beweging. In de periode dat ik niet wist wat ik had dacht ik dat ik langzaam prychotisch aan het worden was.

Parochie de, goede, herder - start

Voorbeelden 1) ik betrapte me er gister toevallig op dat ik op dat moment had onthouden hoe ik in godsnaam op een onderwerp kwam waar we arabian het absoluut niet over hadden. Meestal ben ik die hele link meteen alweer kwijt. Het sprong niet zomaar in m'n gedachten, maar het was zeker wel heel in de verte gelinkt aan het onderwerp waar we het dat moment over hadden. Het volgende gebeurde in m'n hoofd: we hadden het over een auto die hier op nat wegdek erg hard door de bocht ging, ik zag hem al helemaal het huis op de hoek rammen. ik dacht aan het feit dat m'n rijinstructeur altijd zei dat ik niet zo door de bochten moest vliegen - daardoor dacht ik aan de bosweggetjes die we altijd reden met lessen - door m'n rijlessen heb ik veel van de omgeving hier gezien. Vervolgens zeg ik 2 seconden nadat we het over de door de bocht scheurende auto hadden tegen m'n vriend: "We gaan dit jaar zéker in november weer naar Center Parcs!" En hij kijkt me aan van: waar haal je dat toch weer vandaan? Superblij 2) ik voel me behoorlijk onbegrepen, en daardoor ook nogal eens eenzaam.

Waar zit goede handel in
Rated 4/5 based on 561 reviews