"Dit is echt én van onze succesnummers zegt fred. "Alle reizigers steken hun hand. 'ik heb snippers door het raam gegooid. "Alles!" zegt de fee. " Zijn twee collega's bulderen van het lachen. 'heerlijk denkt de man.

boorsnelheid metaal tabel z'n arm. 'goed, trek nu mijn jurk uit.' james legt haar jurk op de stoel en ook de lange handschoenen komen op de stapel te liggen. "Als tweede wenste ik een onverzadigbare poes maar ik geloof dat ze dat verkeerd begrepen heeft." Klik hier om een reactie te geven Ambtenaren Er komt een man een kantoor vol met amtenaren binnen. "Het duurt zolang en van die kleine straaltjes. 'de foorkramer antwoordt: 'het is uw prijs, veel plezier ermee!

" (Er valt een diepe stilte) Dan een diepe zucht. "Dat is fantastisch zegt de man, "hoeveel moet die bril kosten?" "Driehonderd gulden zegt de verkoper. "A black day for white tie at the lord mayor's banquet". "Dat is inderdaad bijzonder zegt de jager, "wat moet die hond kosten?" "ja zegt de verkoper, "hij is natuurlijk niet goedkoop: 5000 gulden." "Wat?" kopen zegt de jager, "5000 gulden voor een hond die niet kan zwemmen?" Klik hier om een reactie te geven Twee katten. "Ik heb toch gezegt dat ik de paus ken?" Dan zegt zijn baas: "Ik weet het, ik weet het, maar hier achter mij staan twee japanners en die vroegen aan elkaar 'wie is die man die naast Fons staat?' Klik hier om een reactie. "Een rietje zei de kelner, "wat moetje daar mee doen?" Jochie: "Er heeft buiten een man staan kotsen en de harde stukjes zijn eruit." Klik hier om een reactie te geven de big Ben Er komen twee domblontjes droevig uit Londen. "But if the rats were treated with led light with a wavelength of 670 nm for 105 seconds at 5, 25 and 50 hours after being dosed with methanol, they recovered 95 per cent of their sight. "Condooms zegt Fred, "doen het ook fantastisch." "Dat begrijp ik zegt de aandeelhoudster, "maar waarom ponst die naald er kleine gaatjes in?" "ja zegt Fred, "we moeten natuurlijk ook ons belang op de spenenmarkt in de gaten blijven houden." Klik hier om een reactie. "Ik ben er van overtuigd dat wij zelfs beter kunnen dan dat. 'ik heb een punaise op de stoel van de meester gelegd.

comedonen boorsnelheid metaal tabel


"Dank je wel zegt de laserontharing boer, "ik weet het ook niet, hier heb je 2 euro 50!" Klik hier om een reactie te geven Advertentie wij kunnen u helpen organiseren. "En wat denk jij? "Dames en Heren uitstappen alstublieft." En de teringleiers roepen: "Na 2 uur vertraging en met en met dat zingende rotwijf in de keuken." Klik hier om een reactie te geven geen balpennen Op school zegt Greetje: "Ik heeft geen balpen, juffrouw." Onderwijzer: "Dat is fout. "Dit is uw laatste wens, denk goed na zegt de geest. 'Esthechoc The sweet treat will apparently smooth wrinkles, increase blood flow and help skin look radiant. "1830?" Jan antwoordt: "de onafhankelijkheid van Belgie." "Goed zegt de juf en schrijft het ook. "Ik denk zegt Jantje, "drie weken min een kwartier." "Alee zegt de juffrouw, "het zou weeral moeten lukken dat jij zo een onnozel antwoord geeft." "Luister juffrouw zegt Jantje, "Gij kunt zeggen wat je wil, maar ik heb onze pa gisteren avond tegen ons.

18 Best Face moisturisers: day creams & Night Creams For


"Fantastisch denkt de man, nou die dames hebben maar een luxe toilet vergeleken bij het onze, ik vraag me af wat voor heerlijks het laatste knopje doet" en hij drukt atv, en dan word hij wakker in een ziekenhuisbed. 'ik kan het niet aannemen ik ben je vriendin én ik heb het nieuws om 6 uur al gezien.' ik ook zegt het blondje, maar ik had nooit gedacht dat hij nog een keer zou springen. "De derde vrouw maakt de gulp van de man open en zegt: "nou, 't is ook niemand van de camping." Klik hier om een reactie te geven Hond bijt schoonmoeder dood. "Dank je wel zegt de boer, "ik weet het ook niet, hier heb je 2 euro 50!" Klik hier om een reactie te geven Advertentie wij kunnen u helpen organiseren. "Ah nee hè zegt ze, "je denkt toch zeker niet dat ik een hele barbecue ga aansteken voor zo'n klein worstje." Klik hier om een reactie te geven Aapje een vrouw staat samen met haar baby op de arm te wachten bij een bushalte. " de belg verbaast zijn beide collega's: "Wat wij binnenkort zullen doen zal jullie prestaties in het niet doen verzinken. "Dat treft zegt de man, "ik ben toevallig een straatvechter. 's avonds komt de dokter thuis, leest de postkaart en krijgt een hartaanval. "Astublieft, hier is een tientje, " zegt Karel.

boorsnelheid metaal tabel

"Dat is inderdaad bijzonder zegt de jager, "wat moet die hond kosten?" "ja zegt de verkoper, "hij is natuurlijk niet goedkoop: 5000 gulden." "Wat?" zegt de jager, "5000 gulden voor een hond die niet kan zwemmen?" Klik hier om een reactie te geven Twee katten. "But if the rats were treated with led light with a wavelength of 670 nm for 105 seconds at 5, 25 and 50 hours after being dosed with methanol, they recovered 95 per cent of their sight. "Dat is karate." zegt de japanner, "dat komt uit Japan." boos gaat de nederlander weer zitten aan de bar. " fda recall Policy for Cosmetics.". "Dit is uw laatste wens, denk goed na zegt de geest. "Daar zegt de Amerikaan, "dat is je tegenstander.

"Ik heb het nog niet teruggevonden." Klik hier om een reactie te geven ik weet het niet Een fruit boer en een professor zitten tegenover elkaar in de trein. "Buiten gekomen zien ze een boom van een kerel aan komen lopen. "Angular subtense" of object being viewed degrees in field of view 2*arctan(height/2/distance) k fractional amount of light the eye does not block before getting to retina. 'wat Jan een geweldig idee vindt. "Dan tilt de nederlander zijn achterwerk een beetje op en maakt persendegeluiden. "Als niemand reageert, gebeurt er het zelfde als in maart 1999!" "Wat is er dan gebeurd?" vraagt een nieuwsgierig jongetje. " "ats treatments improve sensation in the feet of subjects with diabetic peripheral neuropathy, improve balance, and reduce pain." "Near-infrared irradiation potentially enhances the wound healing process, presumably by its biostimulatory effects." " It was found that laser exposure resulted in more pronounced restoration.

13 Best Anti-, aging, skin, care


"De naam is toch gratis, hé vraagt hij. #2 Zijwaartse crunch Met deze buikspieroefening train je je buitenste buikspieren. "Ach neh wah" antwoordt de vrouw, "da mos ich vlot tseruk um se werm op tse raafe! 'ik heb krijt naar het bord gegooid.

"Ik denk zegt Jantje, "drie weken min een kwartier." "Alee zegt de juffrouw, "het zou weeral moeten lukken dat jij zo een onnozel antwoord geeft." "Luister juffrouw zegt Jantje, "Gij kunt zeggen wat je wil, maar ik heb onze pa gisteren avond tegen ons. 'goed, trek nu mijn jurk uit.' james legt haar jurk op de stoel en ook de lange handschoenen komen op de stapel te liggen. "Ik heb toch gezegt dat ik de paus ken?" Dan zegt zijn baas: "Ik weet het, ik weet het, maar hier achter mij staan twee japanners en die vroegen aan elkaar 'wie is die man die naast Fons staat?' Klik hier om een reactie. "Dit is echt én van onze succesnummers zegt fred. "1830?" Jan antwoordt: "de onafhankelijkheid van Belgie." "Goed zegt de juf en schrijft het ook. "Ik heb precies wat u nodig heeft zegt de kapper, en hij pakt een kleine houten bal uit een laatje.

10 Best Night Creams for 2018 - night Creams for Dry, normal, and Oily skin

"Het duurt zolang en van die kleine straaltjes. "Ga naar huis!" zegt de fee, en het vrouwtje ging. "Ik ben er van overtuigd dat wij lichaam zelfs beter kunnen dan dat. 'There was some tissue regeneration, and neurons, axons and dendrites may also be reconnecting says Whelan." "We believe that logo the use of nasa light-Emitting diodes (LED) for light therapy will greatly enhance the natural wound healing process, and more quickly return the soldiers. 'ik heb snippers door het raam gegooid. " "ats treatments improve sensation in the feet of subjects with dpn, improve balance, and reduce pain." "This technology may be the answer for problem wounds that are slow to heal. " Zijn twee collega's bulderen van het lachen. "Dat weet ik niet, want ik heb je kutje nog niet gezien." lachte hij opgewonden. "100 antwoord de persoon.

boorsnelheid metaal tabel

'bankier van het verzet' wemelt van de historische fouten

"Condooms zegt Fred, "doen het ook fantastisch." "Dat begrijp knap ik zegt de aandeelhoudster, "maar waarom ponst die naald er kleine gaatjes in?" "ja zegt Fred, "we moeten natuurlijk ook ons belang op de spenenmarkt in de gaten blijven houden." Klik hier om een reactie. 'heerlijk denkt de man. 'jan vertelt het hele verhaal en sluit af: 'wat moet ik nou met tweelevende pinguins?'de pompbediende antwoordt : 'ik weet het zo direct niet, maar ik zou ermee naar de zoo gaan. 'ik heb een punaise op de stoel van de meester gelegd. "Dat was ook japans, dat was de bumper van een toyota." Klik hier om een reactie te geven ik ben zo heet Er staan een pot sambal en een pot thee op de tafel. "Boss zegt ie de volgende dag, "zeg waarom betaal je niet voor je rit?" ".bobo niet betalen. "Als tweede wenste ik een onverzadigbare poes maar ik geloof dat ze dat verkeerd begrepen heeft." Klik hier om een reactie te geven Ambtenaren Er komt een man een kantoor vol met amtenaren binnen. "Goed zegt de juffrouw. 'Esthechoc The sweet treat will apparently smooth wrinkles, increase blood flow and help skin look radiant.

"De naam is toch gratis hé? 's avonds heeft de man echter zin in een goede beurt en begint nutrilite zijn vrouw te strelen. "En dat huis, dat is te koop, voor 600 000 euro. "En hoe heet jij dan papegaai?" hottentottenpraatnietzoveel' is mijn naam." "Ah antwoordt de inbreker, "welke stommeling geeft nou zo'n domme naam aan een papegaai." Antwoordt de papegaai: "dezelfde stommeling die onze dobberman God heeft genoemd." Klik hier om een reactie te geven Spaak er fietsen. "Dames en Heren uitstappen alstublieft." En de teringleiers roepen: "Na 2 uur vertraging en met en met dat zingende rotwijf in de keuken." Klik hier om een reactie te geven geen balpennen Op school zegt Greetje: "Ik heeft geen balpen, juffrouw." Onderwijzer: "Dat is fout. 'nou, dan probeer ik ook knopje twee:.'Opeens komt er een warme lucht straal die hem helemaal afdroogt. 'dus geeft Jan elke pinguin een hand, gaat ermee naar zijn wagen en zet ze op de achterbank.

14 Best Acne Spot Treatments to get Rid of Pimples Fast

"Dat weet ik niet antwoord jij. "Dat was de krik uit mijn toyota" zegt hij, ".komt ook uit Japan!" Klik hier om een reactie te geven Twee ambtenaren! "Ik heb weer wat zegt de man, "tien minuten en het is stuk." Klik hier om een reactie te geven Balkon Een ambtenaar komt thuis, en juist op dat moment komt zijn buurman zicht het huis uitlopen, met z'n bovenbroek over z'n arm. "Awel meneer, heeft onze hond misschien iets van u aan? "Alles!" zegt de fee. 'het meubilair is nog niet afgeschreven 'we kunnen niet voor iedereen een uitzondering maken 'en wat doen we er dan mee als jij hier weggaat?' zijn argumenten die vaak door zuinige en kortzichtige werkgevers gebruikt worden. "Geen probleem, gewoon morgen terugbrengen, net zoals iedereen doet." Klik hier om een reactie te geven poes Komt een man een cafe binnen, legt zijn kat op de bar en zegt tegen de ober: "doe mij maar een pilsje en 20 bitterballen voor mijn kat.".

Boorsnelheid metaal tabel
Rated 4/5 based on 584 reviews